joi, 13 februarie 2014

Lapte de migdale

    Dupa o mica/mare pauza revin cu o reteta minunata pentru iubitorii de bunatati si anume laptele de migdale, un mic dejun sanatos si hranitor! 

Aveti nevoie de:
  • o cana de 250 ml plina cu migdale(care au fost lasate in prealabil la hidratat in apa peste noapte)
  • 10 curmale
  • 3/4 cani de 250 ml cu apa(depinde cat de concentrat doriti sa fie laptele-daca vreti lapte mai cald puneti apa mai calduta dar sa nu depaseasca 40 grade)
  • 2 linguri de susan(optional)
  • un varf de cutit mic de praf de sare Himalaya(optional)
  • scortisoara(pentru ornat si un plus de gust)
      Se pun in blender toate ingredientele de mai sus, in afara de scortisoara; se lasa totul la bend-uit cam 2-3 minute pe viteza medie; strecurati apoi laptele printr-un tifon; de preferat laptele se pastreaza intr-un vas de sticla. Turnati laptele intr-o cana mare mare si ornati cu scortisoara. Un deliciu! Pofta buna! :)




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu